dinsdag 13 juli 2010

China Glaze Vintage Vixen

China Glaze heeft een nieuwe collectie in de winkels liggen, die hier binnenkort ook te koop is. De collectie heeft 12 nieuwe kleuren en aangezien dit de herfstcollectie is, zijn de kleuren iets minder fel dan je in de laatste collecties van China Glaze hebt kunnen zien. De lakken zijn geïnspireerd op en vertegenwoordigen de jaren ’40.

De kleuren die je op de foto hierboven ziet, komen allemaal apart even kort aan bod. De swatches die je ziet zijn een indicatie van de kleuren, ze kunnen bij jezelf altijd iets anders uitvallen. Mocht je twijfelen, dan kun je altijd zelf nog even een paar swatches zoeken om te zien of je de kleur echt mooi vindt.


Bogie heeft een pruim-kleur en dekt in twee lagen.

Classic Camel is een zandkleurige lak met een gouden shimmer er in.

Emerald Fitzgerald is een donkergroene lak met een mooie shimmer en wat blauwe tonen er in. De lak dekt in twee lagen.

First Class Ticket is een diepe paarse lak, met een subtiele blauwige shimmer er in.

Foxy, een dieprode, warme lak met een gouden shimmer die dekt in twee lagen.

Goin’ my way is een bronzen lak met een mooie shimmer er in. De lak heeft 3 lagen nodig om goed te dekken.

Hey Doll is een roze lak met bruine ondertonen en heeft een zilveren microglitter. Deze lak is niet heel dekkend, voor een dekkende finish heb je drie lagen nodig.

Ingrid is een mooie bruine lak met ook al een gouden shimmer. De pigmentatie in deze lak is goed, waardoor de lak goed dekt.

Jitterbug is een zilveren lak met een foil-finish. Ook voor in de zomer die nog wel even duurt waarschijnlijk een goede lak; een zilveren lak in de zon is nooit verkeerd!

Midnight Mission is een donkerblauwe lak met een blauwe shimmer en zilveren microglitter. De lak is goed gepigmenteerd en dekt dus goed.

Swing Baby is een taupe-kleurige lak met een foilfinish. Als je goed kijkt, zie je er ook een zilveren microglitter in zitten. Ook deze lak heeft drie lagen nodig voor een goede dekking.

Riveter Rouge is een levendige rode lak met een gouden microglitter. Deze laatste lak van de collectie is ook weer dekkend in twee lagen.


Al met al een hele mooie, gevarieerde collectie van herfstkleuren, die allemaal iets speciaals hebben. Ofwel een mooie shimmer, een microglitter, een foil finish… Het zijn wat mij betreft zeker aanraders!

De foto’s zijn van http://beautopia.onsugar.com/China-Glaze-Vintage-Vixen-Swatches-8891829